вівторок, 22 грудня 2015 р.

Просто будьте собою!

Бути самим собою - це простіше простого. Потрібно просто бути максимально чесним із самим собою. Люди досить добре вміють прикидатися і часто, спілкуючись з якоюсь людиною, можна відчувати його нещирість. І конфронтація посилюється пропорційно тому, як ви змінюєтеся і стаєте схожим на самого себе. 

Просто будьте собою! Якщо в інших не виходить змусити вас бути тим, яким вони хочуть вас бачити, чиї це проблеми? Це їхні проблеми, а не ваші! 

Бути самим собою в будь-якій ситуації, насправді, знімає найбільше напруження. І таким чином, вам ніколи не доведеться турбуватися про те, щоб бути тим, ким ви насправді НЕ є. 

Бути самим собою - це адреналін в чистому вигляді. Багато людей абсолютно не будуть знати, чого від вас очікувати далі. Хто, скажіть мені, придумав правила слідувати певним курсом у вашому житті? Наберіться сміливості і перестаньте слідувати правилам, ставши загадкою для оточуючих. 

Почніть жити нестандартно, напружте всю свою уяву, щоб робити не так, як завжди. Будьте неабияким! О! Повірте мені, ваше життя перетвориться на суцільні пригоди
де на кожному кроці будуть виникати захоплюючі ситуації з несподіваним рішенням. 

Немає коментарів:

Дописати коментар