субота, 12 грудня 2015 р.

Як мріяти!

  1. Зробіть це прямо сьогодні. Не з понеділка — понеділків буде багато. Не після написання звіту — це не останній звіт на роботі. Не після дощику в четвер і навіть не завтра.
  2. Напишіть назву своєї мрії. Це може бути пропозиція з трьох-чотирьох слів, наприклад: «стрибнути з парашутом з Ейфелевої вежі». Або: «навчитися грати на домрі». Виберіть одну подібну фразу, найважливішу для вас. Відтепер і до переможного кінця не бажайте нічого іншого.
  3. Повірте в свої сили. Дорогу осилить той, хто йде, а той, хто не ризикує зробити крок за поріг зі страху бути з’їденим вовками, нікуди не прибуде.
  4. Складіть список завдань, виконання яких приведе до здійснення мрії. Кожну задачу розбийте на більш дрібні. Приміром, розберемо стрибок з парашутом: вам потрібні гроші. Порахуйте, скільки ви можете відкладати від свого заробітку, якщо обмежите себе в деяких задоволеннях і надмірностях. Як ви можете залучити додаткові кошти?.
  5. Поставте реалістичні терміни виконання кожного етапу . Розраховуйте сили об’єктивно, намагайтеся не переоцінювати себе, але й не преумалять.
  6. День у день виконуйте завдання зі свого плану в  в хронологічному порядку, постійно представляючи виконання мрії.!!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар